Team2018-12-13T10:48:13+00:00

Wie zijn wij

UrbanMade zijn stadsontwikkelaars van nu! Ervaren, creatieve en slagvaardige projectontwikkelaars die vanuit samenwerking en passie komen tot nieuwe duurzame, slimme en innovatieve woon- en werkconcepten in de Metropoolregio Rotterdam – Den Haag en omgeving.
We zijn ondernemend en doortastend en doen geen concessies aan kwaliteit. Hierdoor kunnen grondeigenaren, gemeenten, beleggers, corporaties en eindgebruikers rekenen op het beste resultaat met een optimale waarde-creatie en een uitstekende samenwerking. Wij werken voor eigen rekening en risico maar ook in samenwerkingen met grondeigenaren of beleggers. Door onze sterke financiële basis zijn we een solide partner voor toekomstbestendige vastgoedontwikkelingen.

De oprichter van UrbanMade, Stadsontwikkelaars van Nu, is Michel Zaadhof. Michel heeft een financiële- en commerciële achtergrond. Hij heeft de laatste 5 jaar leiding gegeven aan een team projectontwikkelaars bij een middelgrote regionale projectontwikkelaar. Met zijn team is hij betrokken geweest bij diverse succesvolle locatie- en gebiedsontwikkelingen. Vanuit zijn passie voor het projectontwikkelingsvak en het ondernemerschap heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht. UrbanMade werkt intensief samen met de ontwikkelaars en investeerders van NU projectontwikkeling. Omdat elk plan anders is en een andere expertise vraagt, wordt voor elk project het beste “dreamteam” samengesteld uit het vaste netwerk van ontwikkelaars, stedenbouwkundigen, (landschaps)architecten, marketeers, bouwkundigen en adviseurs. Zo wordt er altijd gezorgd dat de beste mensen aan uw locatie werken.
Omdat de organisatie een beperkte omvang heeft, is de persoonlijke betrokkenheid en daadkracht in besluitvorming altijd gegarandeerd.

Michel Zaadhof

Thijs van Oosten is projectontwikkelaar bij UrbanMade. Hij heeft jarenlang bij een middelgrote regionale projectontwikkelaar gewerkt als projectmanager en was verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van diverse binnenstedelijke woningbouwprojecten. Na een uitstap naar een grote landelijk opererende, ontwikkelende bouwer, is hij teruggekeerd naar de Haagse regio.
Het is zijn passie om met een team van specialisten kwalitatief onderscheidende woningbouwprojecten te ontwikkelen en te realiseren. Het behalen van de projectdoelstellingen en het realiseren van een hoge klanttevredenheid staan bij hem hoog in het vaandel. Thijs pakt graag aan en weet door zijn enthousiasme en doelgerichte instelling de vaart in projecten te krijgen en houden.

Partners

NU Projectontwikkeling
NU Projectontwikkeling realiseert als project- en gebiedsontwikkelaar woningen, leefomgevingen & commercieel vastgoed. Dit doen ze ook door samen te werken met andere ontwikkelaars of vastgoedeigenaren. Hierdoor heeft NU Projectontwikkeling een sterk netwerk opgebouwd waaruit ze het beste projectteam kunnen samenstellen. Door de korte lijnen binnen de organisatie kunnen ze snel beslissen. Dat in combinatie met de gedrevenheid zorgt voor optimale doorlooptijden.
Naast nieuwbouw houdt NU Projectontwikkeling zich ook bezig met de transformatie van kantoren naar woningen en het herbestemmen van andere objecten naar woningen.